Kirje 3

Vuoden mittainen elämys Raihu on Finjamboree johon on odotettu paljon porukkaa. Alla vähän ennakko tietoa

Ilmoittautuminen <- Ilmoittaudu tästä!

Roihulle voi ilmoittautua ihan just!

Roihulle ilmoittaudutaan 1.11.2015 – 24.1.2016 välisenä aikana. Täysi-ikäiset partiolaiset ilmoittautuvat leirille Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta, kirjautuen sisään omalla Partio-ID-tunnuksellaan. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tekee leiriläisen huoltaja omalla huoltajan Kuksa-tunnuksellaan, jonka saa lippukunnalta.

Leirimaksu: Lippukunnan tukema hinta on 160€

Leirimaksu on osallistujamäärästä riippuen 220-240 euroa, ja se varmistuu ilmoittautumisen päätyttyä tammikuun lopussa. Maksut laskutetaan ilmoittautuneilta huhtikuun 2016 aikana.

Leirimaksuun on mahdollista saada tukea stipendin muodossa. Hakemus täytetään ilmoittautumisen yhteydessä Kuksassa, ja stipendiä hakeneiden osalta ilmoittautuminen on ehdollinen stipendipäätöksen saamiseen saakka. Stipendin myöntämisen pääperusteena on kotitalouden taloudellinen tilanne, ja hakuprosessin yhteydessä asiasta kysytään tarkat tiedot.

Suora linkki sekä varsinainen ohje ilmoittautumiseen lisätään tälle sivulle lokakuun viimeisellä viikolla.

Ei-vielä-partiolaisten ilmoittautuminen

Ei-vielä-partiolaiset sekä perheleirille tulevat lapset ilmoittautuvat myös Kuksaan erillisen ilmoittautumislinkin kautta. Lisätietoja on luvassa ennen ilmoittautumisajan alkua.

Tule sinäkin mukaan kokemaan vuoden huikein partioelämys!

————————————————-

Leirin ohjelma

Millaista ohjelmaa tarpojille on luvassa? Millainen on samoajan päivä? Onko vaeltajille omaa ohjelmaa pestien ulkopuolella? Tälle sivulle julkaistaan maistiaisia eri ikäkausien leiriohjelmasta – stay tuned!

Tarpojat

Roihun leiriosalla tarpojille on tarjolla ohjelmaa maalla, vedessä ja korkeuksissa. Tarpojat pääsevät mm. suunnittelemaan ja toteuttamaan oman leirimuiston, perustamaan yrityksen toimitusjohtajineen, nauttimaan Roihu Spasta ja testamaan kriisisimulaatiota. Leirillä toimitaan sekä yksilöinä että tarpojavartioina, ja mikä parasta – ohjelmalaaksoissa pääsee valitsemaan, mitä tekee!

Samoajat

Roihulla on samoajille enemmän omaa ohjelmaa kuin koskaan ja leiri onkin täynnä kokemuksia joita voit kokea vain partiossa ja vain suurleirillä! Yli 2000 muun samoajan tapaamiseen ja tutustumiseen on varattu runsaasti aikaa ja mahdollisuuksia: Roihulla samoajien aika ei kulu jonottaessa ohjelmalaakson pisteeltä toiselle, vaan välillä saa myös ihan vaan olla. Samoajista on jo etukäteen koottu porukka, joka varmistaa, että leirin samoajaohjelma on varmasti riittävän haastavaa ja hauskaa. Leirillä ohjelmiin pääsee osallistumaan sekä omassa vartiossa että itsenäisesti ja suurimmaksi osaksi ohjelmaa voi valita omien kiinnostuksen kohteiden mukaan: kaikkeen ei siis tarvitse eikä ihan kerkeäkkään osallistua.

Samoajille on luvassa mm. seuraavanlaista ohjelmaa:

  • kosketuspintaa luontoon siellä selviämisen, kunnon erämeiningin ja esim. luonnonvarojen kestävän hyödyntämisen näkökulmasta
  • elämyksiä jotka nostattavat adrenaliinin pintaan ja pysäyttävät sitten paratiisiin jossa kelataan ja relataan
  • luovuutta vaativissa ohjelmissa leikitään tulella, nikkaroidaan ja koodataan
  • partioaatteeseen liittyen ollaan perimmäisten kysymysten äärellä ja eteen tulee esim. kansainvälisiä kokemuksia, yhteiskunnallisia pähkinöitä tai vaikka partioroolipeli
  • hyvinvointiohjelmissa surffataan Säpinä-festivaaleille ja selvitetään kovimmaksi keitetyin kokki Samoajamasterchefissä!

Kirsikkana kakun päälle perinteinen haikki on korvattu Virvatulilla, jotka vievät samoajat n. 20–30 hengen heimoissa melkein vuorokaudeksi leiriarjen ulkopuolelle jonkin unohtumattoman aktiviteetin pariin. Virvatuli voi tarkoittaa vaikka vuorokautta BB-talossa Hämeenlinnan keskustassa, seikkailua osana Pakolaisen Polku -roolipeliä tai vaikkapa survival-retkeä Evon kansallispuistossa!

Vaeltajat

Vaeltajat viettävät suuren osan leiristä pesteissään, mutta myös omaa ohjelmaa on tarjolla.

Vaeltajaohjelman sneakpeak:

  • Aktiviteettien teemat: itsensä kehittäminen & hyvinvointi, yhteisöt & vaikuttaminen sekä luonto & erä
  • Take away -aktiviteetteja pääsee tekemään missä, milloin ja kenen kanssa vain haluaa
  • Kovia puhujia, extremeyö, konkreettista kansainvälisyyttä… Ohjelmaa laidasta laitaan!