(c) Salla Axelin

(c) Salla Axelin

Tervetuloa Piikkiön Tammipartion omalle kesä-/kevätleirille. Leiri pidetään viikonloppuna 13–15.5 Piikkiön Harvaluodossa Pyölinrannan leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina kello 18.00 ja loppuu sunnuntaina kello 15.00. Leiri alkaa ja päättyy Pyölinrannasta, johon saapuminen ja poistuminen tapahtuu omilla kyydeillä.

Leirille ovat tervetulleita kaikki ikäkaudet. Tavoitteena on ollut tehdä matalan kynnyksen leiri niin osallistumisen helppouden kuin taloudellistenkin realiteettien kannalta, vastapainoksi (tai lisäksi) isoille ja kalliimmille partiopiirin ja keskusjärjestön suurleireille tänä kesänä. Kuitenkaan hyvää ja Tammipartiolle tyypillistä viihdyttävää ohjelmaa unohtamatta.

Leirimaksu on 15 euroa ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.5.2016.

Ilmoittautuminen tapahtuu mielellään jäsenrekisteri Kuksan kautta. Alaikäisillä huoltajan tekemänä (huoltajan tunnukset). Käyttöohjeet löytyvät Tammileirin ilmoittautumisohjeista. Jos Kuksan käyttö on vierasta ja ei ole huoltajan tunnuksia, voi ilmoittautua myös perinteisesti paperilomakkeella. Se tulee palauttaa ryhmänjohtajalle tai kolon sisäpostilaatikkoon.

Ilmoittautuminen tästä

Leirikirje PTPn kevätleirikirje

Terveisin leirinjohtaja: Lauri Lehmus, 050 4313 742, lippukunnanjohtajanapulainen [ät] tammipartio.fi