JOULUKIRKKO JA LUPAUKSENANTO

Hei kaikki uusien sudenpentujen ja seikkailijoiden vanhemmat ja kaikki muut!

Lauantaina 10.12.2016 pidetään Piikkiön Tammipartion Joulukirkko, jossa uudet sudenpennut ja seikkailijat antavat lupauksensa. Lupaus on sama partiolaisilla kautta maailman.

Lupauksenannon tarkoitus on saada sudenpentu ymmärtämään, että hän liittyy osaksi suurempaa partiolaisten joukkoa ja samalla se on seremonia täysivaltaiseksi partiolaiseksi tulemisesta, sillä silloinhan saadaan partiohuivi.

Uudet sudenpennut  ja seikkailijat tulevat kirkkoon harjoittelemaan lupauksenantoa jo kello 17:00, itse kirkonmenot alkavat kello 18:00. Kirkon jälkeen tarjoillaan kirkkokahvit uudella seurakuntatalolla. Sekä kirkkoon että kirkkokahveille ovat tervetulleita niin vanhemmat, sisarukset, sedät, tädit ja kummit ja kaimat.

Merkit ja maksut:

Joulukirkossaa sudenpennun asu on partioasu (lisätietoja tästä jaettiin vanhempainillassa sekä jälkikäteen sähköpostitse, jos tuo lappu on mennyt hukkaan voi  asun tarkistaa http://www.tammipartio.fi/toiminta /ikakausitoiminta/sudenpennut/ ). Lippukunta jakaa kaikille sudenpennuille 6 merkkiä partiopaitaan, huivimerkin ja partiohuivin.

Kaikille 1 vuoden (7 vuotiaat) sudenpennuille hankitaan merkit ja huivi. Mikäli teiltä löytyy jo merkit tai huivi valmiiksi perheestä ja ette halua niitä hankkia ilmoitattehan allekirjoittaneelle 4.12.2016 mennessä.

Mikäli lapsesi aloitti vanhemmassa ryhmässä partio, ilmoitattehan merkkien ja huivin tarpeesta 4.12.2016 mennessä. (osaamme tilata oikean määrän merkkejä ja huiveja)

Pyydämme ystävällisesti maksamaan 6 euroa huivi + huivi merkki ja 10 euroa muut merkit tilille: 471410-212602. viestiksi maksuun: merkit/lapsen nimi. Eräpäivä: 9.12.2016.

Mikäli sudenpentunne ei pysty osallistumaan lupauksenantoon, ilmoittaisitteko siitä etukäteen Mialle.

Nähdään syyskirkossa,

Mia Linnansuu