Partio on tarkoitettu kaiken ikäisille ja siksi puuhat ja aktiviteetit on jaoteltu eri ikäkausille sopivaksi. Tammipartio otti käyttöön Suomen Partiolaisten uudistetun partio-ohjelman ja sen myötä ikäkaudet vuonna 2009. Uusia ikäkausia mietittäessä tehtiin pitkä ja perusteellinen työ yhdessä lasten- ja nuortenpsykologien kanssa ja tulos vaikuttaa oikein fiksulta!

Tammipartiolla on toimintaa kuudessa eri ikäkaudessa ja mukaan voit liittyä koska tahansa! (Katso liittymisohjeet täältä.)

Lapsille ja varhaisnuorille, 6-14-vuotiaille:

  • 1-3-luokkalaiset aloittavat partiopolkunsa sudenpennuista. Jos lapsellasi on kavereita jo valmiiksi jossakin laumassa, voit mennä vain paikalle viikoittaiseen kokoukseen, tai sitten lähettää sähköpostia osoitteeseen sudenpennut[ät]tammipartio.fi ja kysyä lisätietoja.
  • 4-5-luokkalaiset ovat partiossa seikkailijoita. Mukaan voi liittyä koska vaan ja samat ohjeet pätevät, kuin sudenpennuillekin. Sähköposti seikkailijat[ät]tammipartio.fi
  • 6-8-luokkalaiset ovat tarpojia ja kokoontuvat myös viikoittain. Voit mennä suoraan mukaan kaverisi vartion kokoukseen tai sitten lähettää sähköpostia osoitteeseen tarpojat[ät]tammipartio.fi.

Nuorille ja aikuisille, 15-95-vuotiaille:

Tytöt Englannin Jamboreella

Samoajat Englannin Jamboreella

  • 15-17-vuotiaat ovat partiossa samoajia. He ovat jo mukana johtamassa nuorempiaan vartioissa ja toteuttamassa tapahtumia. Tämän lisäksi samoajilla on oman ikäistensä ohjelmaa: vaelluksia, retkiä ja yhdessäoloa. Tule mukaan kaverisi kanssa tai laita sähköpostia osoitteeseen samoajat[ät]tammipartio.fi
  • 18-22-vuotiaat ovat vaeltajia, jotka toimivat kaikenlaisissa Tammipartion tai partiopiirin johtotehtävissä. Tämän lisäksi vaeltajille järjestetään johtamis- ja erätaito- yms. koulutusta ja autetaan ulkomaan projektien kanssa. Jos olet joskus ollut mukana partiossa, niin tule ihmeessä takaisin mukaan touhuamaan nuorempien ja saman henkisten oman ikäistesi kanssa. Jos taas et, edessäsi on hieno seikkailu. Laita meille postia osoitteeseen: vaeltajat[ät]tammipartio.fi.
  • 22-vuotiaat ja sitä vanhemmat ovat partiotermein ”aikuisia” ja partiointi on hyvin samankaltaista kuin vaeltajillakin. Piikkiön Tammipartiossa on todella paljon aikuisia johtajia, enemmän tai vähemmän aktiivisia. Varmaa on, että hyvää erätoimintaa ja nuorempien kanssa puuhaamista riittää kaikille. Lippukuntamme johtajat ovat käyneet mm. kolmen viikon Intian vaelluksella, josta oheinen kuva, 5100 metrin korkeudesta. Tule mukaan toimintaan ja kysy lisää: lippukunnanjohtaja[ät]tammipartio.fi.
Tammipartion vaeltajat ja johtajat Ladakhissa, 5100m

Tammipartion vaeltajat ja johtajat Ladakhissa, 5100m