Ajankohtaista!

Sää vaikuttaa ennusteiden perusteella mitä parhaalta ja talvisimmalta! Päiviksi on ennustettu auringon paistetta ja lähes nollaan kipuvia lämpötiloja. Yöllä pakkanen taas voi kiristyä aina kahteenkymmeneen, mutta kamiinallisissa teltoissa pärjäämme silti mainiosti, vaikkei makuupussi olisikaan markkinoiden paksuin.

Tarkennuksia ja lisäyksiä leirikirjeeseen

  • Tarpojien tulee pakata varusteet rinkkaan sekä ottaa heijastinliivi mukaan
  • Uima-asu on lisätty varusteluetteloon

Tarpojille on heti perjantai iltana tiedossa hieman extremeä, hieman myöhempään valvomista ja hieman patikointia, kuten aloituspaikasta voi päätellä. Tarpojille varusteet rinkkaan, koska varusteita kannetaan hieman pidenpi matka. Lisäksi heijastinliivi, koska kävelemem myös tien laidassa.

Seikkailijat sen sijaan menevät suoraan kesäkodille harjoittelemaan talvileiriytymistä. Seikkailijat voivat pakata varusteet rinkkaan tai putkikassiin ja tämän lisäksi päiväretkeen sopiva reppu mukaan.

Leirillä on mahdollisuus saunaan ja avantouintiin halukkaille.

Aikataulua ja muuta perustietoa

Leiri alkaa perjantaina n. klo 17.30. Saapuminen tapahtuu omilla kyydeillä. Tarpojien leiri alkaa Harvaluodon sillan veneenlaskupaikalta (mantereen puolella, se sama kuin syysleirillä.) Seikkailijoiden leiri alkaa suoraan kesäkodilta. Kimppakyytejä toivotaan käytettävän. Aikataulut eivät ole minuutin tarkkoja, joten samalla autolla voi tuoda sekä tarpojia että seikkailijoita.

Leiri loppuu sunnuntaina klo 14.30 ja kaikki leiriläiset noudetaan kesäkodilta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.3 ja  viimeistään tuona päivänä tulee maksaa osallistumismaksu 15€ Tammipartion tilille 471410-241098 (Iban FI55 4714 1020 0410 98)


T. Leirin johtajat:

Laurit Laakso ja Lehmus

Talvileiri 2013 leirikirje