Partiokauden aloitus

PTPn toiminta jatkuu taas kesätauon jälkeen!

Vuonna 2012 syntyneiden ryhmä aloittaa toimintansa elokuun lopulla 2019.
Kaikkien uusien (myös muut kuin 2012 syntyneet) ilmoittautumistilaisuus järjestetään maanantaina 19.8. klo 18.00 – 19.30 Piikkiön Tammipartion kololla, vanhalla seurakuntatalolla osoitteessa Hepojoentie 2. Johtajapuutteen vuoksi tänä vuonna uudessa ryhmässä on valitettavasti vain 20 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun paikat ovat täynnä, voi ilmoittautua varasijalistalle, josta on mahdollista päästä myöhemmin mukaan ryhmään, mikäli paikkoja vapautuu tai ryhmälle löytyy lisää johtajia. Olisiko juuri sinulla aikaa partion vapaaehtoistoiminnalle?

Koko lippukunnan yhteinen aloituskokous on kololla viikkoa myöhemmin torstaina 29.8. klo 18.00 – 19.00.

Partioon saa liittyä minkä ikäisenä tahansa. Mukavaa tekemistä löytyy varmasti jokaiselle. Ilmoittautumistilaisuudessa voit ilmaista kiinnostuksesi aikuistoimintaan, niin katsotaan juuri sinulle sopivaa tekemistä, oli se sitten viikkotoiminnassa tai taustajoukoissa.
Lisätietoja Tammipartion toiminnasta saat ilmoittautumistilaisuudessa tai lippukunnanjohtaja Marianna Hilakarilta lpkj@tammipartio.fi

Muistakaa myös tammipartion lastenkesäteatteri, jonka näytökset alkavat jo ensi viikolla! Lisätietoja näytelmästä löytyy lippukuntamme nettisivuilta tai Elina Hilakarilta 044 958 6485 / kesateatteri@tammipartio.fi