Kaikkien uusien partiolaisten ilmoittautuminen

Kaikkien uusien partiolaisten ilmoittautuminen Piikkiön Tammipartioon kololla (Hepojoentie 2, keltainen rakennus, hautausmaanpuoleinen pääty) torstaina 27.8. klo 18.00-19.30. Olemme turvallisuussyistä ulkona.
Ilmoittautumistilaisuudessa katsomme jokaiselle sopivan ryhmän ja autamme jäsenhakemuksen tekemisessä. Kerromme myös mielellämme enemmän partiotoiminnasta ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Mikäli ette pääse paikalle, annamme ilmoittautumisohjeita myös sähköpostitse ilmoittautumistilaisuuden jälkeen.

Ennen ilmoittautumistilaisuutta voit olla yhteydessä lippukunnanjohtaja Kiaan sähköpostitse lpkj@tammipartio.fi

Koko lippukunnan yhteinen aloituskokous on viikkoa myöhemmin torstaina 3.9. kololla ikäkausien mukaisesti porrastettuna niin, että sudenpenturyhmät klo 17.45 – 18.30 ja seikkailija- ja tarpojaryhmät 18.45 -19.30. Porrastetaan aloitustapahtuma, jotta voimme varmasti pitää turvavälit.

Tervetuloa mukaan!