Syksyn aloitus

Moikka tammipartiolainen ja kotiväki!

Partiosyksyn alkuun on enää vain lyhyt hetki. Tästä viestistä löydät hyödyllistä infoa partiosyksyn aloitukseen liittyen.

Kaikkien uusien partiolaisten ilmoittautumistilaisuus järjestetään kolon pihassa maanantaina 23.8. klo 18.-19.30. Olemme turvallisuussyistä ulkona ja suosittelemme maskin käyttöä.
Ilmoittautumistilaisuudessa katsomme jokaiselle sopivan ryhmän ja autamme jäsenhakemuksen tekemisessä. Kerromme myös mielellämme enemmän partiotoiminnasta ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Mikäli ette pääse paikalle, annamme ilmoittautumisohjeita myös sähköpostitse ilmoittautumistilaisuuden jälkeen. Ennen ilmoittautumistilaisuutta voit olla yhteydessä lippukunnanjohtaja Kiaan sähköpostitse lpkj@tammipartio.fi

Koko lippukunnan yhteinen aloituskokous on saman viikon torstaina 26.8. kololla ikäkausien mukaisesti porrastettuna niin, että sudenpenturyhmät klo 17.45 – 18.30 ja seikkailija- ja tarpojaryhmät 18.45 -19.30. Porrastetaan aloitustapahtuma, jotta voimme varmasti pitää turvavälit. Ryhmien johtajat kertovat aloituskokouksessa tarkemmat tiedot oman ryhmän syksyn kokoontumisista.

Noudatamme toiminnassamme Lounais-Suomen partiopiirin koronaohjeistuksia. Tämän hetken ohjeistuksen mukaisesti toiminta tapahtuu omissa ryhmissä, pääasiassa ulkotiloissa ja turvavälejä noudattaen. Kokouksissa on tarjolla käsidesiä. Yli 12-vuotiaille suositellaan maskin käyttöä.

Tervetuloa mukaan!