YHDESSÄ-syysleiri

YHDESSÄ-syysleiri tulossa 12.-14.11. Leiri on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille.

Ilmoittautuminen 31.10. asti http://Kuksaan.fi/45725

Nähdään leirillä !

Leirikirje:

Tervetuloa syysleirille Vuolahteen 12.-14.11. Samoajille ja tätä vanhemmille leiri alkaa perjantaina 12.11. Seikkailijat ja tarpojat saapuvat leirille lauantaina 13.11. klo 10. Leiri loppuu sunnuntaina klo 11.

Leirin teemana on Yhdessä. Leirillä panostamme erityisesti yhteishenkeen, Tammipartion perinteisiin, yhdessäoloon, loistavaan ruokaan sekä mukavaan ohjelmaan. Ohjelmassa tulee olemaan muun muassa yhdessä pelailua, iltaohjelma nuotion äärellä, leirimerkin tekoa sekä ensiaputaitojen opettelua.

Ilmottautuminen leirille alkaa 13.10. ja päättyy 31.10. Leirin hinta on 20e ja maksuohjeet saapuvat ilmottautumisajan jälkeen saapuvassa leirikirjeessä jokaiselle ilmottautuneelle. Ilmottautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta kuksaan:

Kuksaan.fi/45725

Sinä ja minä teemme Piikkiön Tammipartiosta juuri sellaisen kuin se on, joten tule tekemään kanssamme syysleiristä yhtä huippua kuin lippukuntamme.