Partioparaati 7.5.2023

Piikkiön Tammipartion vuosikuva 2023

Hymyn taikaa, laulu raikaa, täältä tulee PTP!

Ja niin todellakin mentiin ja marssittiin itsemme isojen yhteislippukuntien sarjassa toisiksi!

Päivä oli ihanan aurinkoinen ja 101 tammipartiolaista lähti mukaan paraatipäivän iloon ja fiilikseen. Kokoonnuimme aamulla kololla ja lähdimme tuttuun tapaan tekemään marssiharjoitusta Yhtenäiskoululle. Siellä teimme kaarteita, ohimarssia ja huutokilpailua, kunnes oli aika lähteä kohti yhteiskuvaa. Kuvan jälkeen söimme kololla Sallan parasta paraatisoppaa, minkä jälkeen lastasimme itsemme busseihin ja lähdimme kohti Turkua. Tuomiokirkolla saimme hyvät paikat aivan lähtörivistä, mikä tosin vaikutti siihen, että emme nähneet niin selkeästi portaiden juhlaa, kun olimme hieman sivussa. Kuulimme kuitenkin hyvin, kun meidän Noomin nimi sanottiin I-luokan marskinsaajien joukossa. Ja ihan ehdottomasti pitää myös mainita, että meidän Mona sai kunniatehtävän olla mukana nostamassa Suomen lippua Tuomiokirkon lipputankoon.
Marssimaan pääsimme hiukan alle puolen tunnin odotuksen jälkeen. Olimme liikennevälin ensimmäisiä, eli meidän edellämme ei marssinut ketään. Saimme siis koko yleisön hetkeksi itsellemme. ;) Iso rumpalijoukkomme kärjessään Hesu lautasten kanssa herätti huomiota ja nostatti hymyjä yleisössä seisovien kasvoille. Pitkät jonomme näyttivät kaarteissa upeilta. Marssi sujui Turussa hienosti! Lopetimme kevätkauden yhteisesti Kaupunginteatterin puistoon, jossa sisaruspiirissä laulettiin perinteisesti Maa on niin kaunis.
Joukko partiojohtajia jatkoi matkaansa vielä paraatikahveille, jossa julkistettiin ryhtikilpailun ja Karelia-maljan voittajalippukunnat sekä luovutettiin keväällä myönnettyjä ansiomerkkejä. Meiltä omat ansiomitalinsa pääsivät hakemaan Henna, Venla ja Kia. Ryhtikilpailussa oltiin hienosti toisia. Pistemääräkin oli niin korkea, ettei varmaan koskaan ole ollut.

Hyvä me!
Paraatipäivän tunnelmiin pääset palaamaan Järvärin tekemän koosteen avulla klikkaamalla tästä.


Hymyn taikaa, laulu raikaa, täältä tulee PTP!