Tammipartion toiminta syksyllä 2023

Kaikkien uusien tammipartiolaisten ilmoittautuminen kololla maanantaina 21.8. klo 18.00-19.30. Ilmoittautumisessa voi kysellä lisätietoja ja täytämme yhdessä sähköisen ilmoittautumislomakkeen. Täytämme ryhmiä ilmoittautumisjärjestyksessä. Sähköposti-ilmoittautumiset otetaan huomioon 21.8. alkaen. Jo nyt tiedossa olevat ryhmien kokoontumisajat näet Ryhmät-välilehdeltä.
Partio on oivallinen harrastus kaikenikäisille ja toimintaan voi tulla mukaan myös aikuisena. Aikuisena partiossa pääsee tekemään kaikennäköistä laidasta laitaan oman kiinnostuksen mukaan. Tällä hetkellä kaipaamme ryhmänjohtajia mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman parhaan harrastuksen.

Koko lippukunnan yhteinen aloituskokous pidetään kololla tiistaina 29.8. klo 18-19. Ohjelmassa oman ryhmän nimeämistä ja muuta kivaa tekemistä. Mukaan tarvitset partiohuivin, mukin, istuinalustan ja säänmukaisen ulkovaatetuksen.

Muita syksyn päivämääriä:
– Tammipartion syysleiri seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille 29.9.-1.10.
– Sudenpentujen syyspäivä 28.10.
– Lupauksenantotilaisuus 5.11.
– Joulujuhla viikolla 50
– Joululaulutilaisuus viikolla 51

Tammipartiolla on partioäititoimintaa! Partioäidit tukevat lippukunnan toimintaa mm. erilaisin talkoin. He ovat usein kahvittamassa juhlatilaisuuksiamme ja elokuussa partioäidit ovat aktiivisesti Sipilänmäellä lastenteatterin kahviossa. Monina vuosina partioäidit ovat myös auttaneet esityksen puvustuksessa. Mikäli toimintamme mahdollistaminen partioäitinä kiinnostaa, lisätietoja antaa Partioäitien puheenjohtaja Alina Kulmalaan 0407065358

Tammipartion lastenteatterin tämän kesän esityksenä on Pekka Töpöhäntä, jonka esitykset pyörähtävät Sipilänmäellä käyntiin sunnuntaina 13.8. Tule sinäkin katsomaan, mitä Harjukujalla tapahtuu, kun Pekka saapuu maalta kaupunkiin!

Etsi meidät somesta!
Facebook: Piikkiön Tammipartio
Instagram @piikkiontammipartio
Lisätietoja lippukunnanjohtaja Eliisa Saarela 0404169333 / lpkj@tammipartio.fi