Syysleiri Villi Luonto

PTPn perinteinen syysleiri lähestyy! Tänä vuonna syysleirin teema pyörii luonnonsuojelun ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen ympärillä. Leirillä suoritetaan WWF:n ja Suomen partiolaisten yhdessä kehittämä Panda-merkki.

Maapallo tarvitsee hyvinvoivia ja monipuolisia luonnonympäristöjä, joissa elää runsas kasvi- ja eläinlajien kirjo. Se on kaiken elämän edellytys. Ihmisen aiheuttama luonnon monimuotoisuuden massiivinen köyhtyminen on ajanut monet lajit todelliseen ahdinkoon.

Villi luonto -nimellä kulkeva syysleiri järjestetään 19.-20.10.2019 Pyölinrannassa, Harvaluodossa. Seikkailu alkaa Harvaluodon uimarannasta lauantaina klo 11.00, josta alkaa haikki kohti Pyölinrantaa. Päiväreppu selässään leiriläiset pääsevät matkan aikana tutkimaan paikallista luontoa ja suorittamaan kivoja tehtäviä. Rinkat kuljetetaan autolla retkikohteeseen. Pyölinrannassa pääsemme paneutumaan teemaan vielä enemmän ja illan kohokohtana on huikea DISCO! Discon jälkeen painumme yöpuulle kamiinalämmitteisiin puoljoukkuetelttoihin.
Retkeläiset voi hakea kotiin sunnuntaina klo 12.00 Pyölinrannasta. Suosittelemme sopimaan kimppakyytejä sekä meno- että paluumatkalla, sillä Harvaluodossa tiet ovat kapeat ja ruuhkaa saattaa syntyä!

Ilmoittaudu mukaan nyt, sillä viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä on jo 30.9.!
Seuraa myös PTPn sometilejä Facebookissa, Instagramissa ja tammipartio.fi, sillä niistä saattaa myös löytyä lisätietoja tapahtumasta.
Lisätietoja, kuten varusteluettelo, lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Retkimaksu on 17€ ja se maksetaan lippukunnan tilille ennen retkeä.
FI43 4714 1020 0126 02 Laita viestiksi Syysleiri ja osallistujan nimi.

Ilmoittautumisen voi perua 13.10 asti, minkä jälkeen se on sitova ja osallistumismaksu maksettava. Mahdollisessa sairaustapauksessa osallistumismaksun palautusta on mahdollista hakea partiovakuutuksesta.

Jos on jotain kysyttävää, ota yhteyttä leirinjohtaja Petraan.
Petra Kaveri 044 9746770 / petra.kaveri@gmail.com