Tammileiri XVIII: Mestarietsivä 09.-12.06.2022

Tammipartion Tammileiri-info

Tammileiri on Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentujen piirileiri, joka tulee jälleen 9.–12.6.2022 Sauvon Ahtelaan. Tällä kertaa Tammileirillä päästään ratkaisemaan mitä kinkkisimpiä salapoliisimysteereitä mäyräkoira Pasi L. Nuuskijan kanssa. Jo järjestyksessään 18. Tammileiri kantaakin nimeä Mestarietsivä.

Nyt on aika ilmoittautua Tammileirille! Ilmoittautuminen on auki ja jatkuu aina 20.2. asti. Tammileirin osallistumismaksu on tammipartiolaisille 55 euroa, joka sisältää mm. leirin, yhteiskuljetuksen ja leiripaidan. Jotta mahdollisimman moni pääsisi kokemaan hetkensä mestarietsivänä, on leirimaksuun mahdollista hakea stipendiä. Stipendiä haetaan Kuksassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Lippukunnan joulukampanjasta ym. talkoilusta on kohdistettu tammileirille osallistujille 30€ / leirille lähtijä. Tämä ei näy vielä ilmoittautumisvaiheessa, mutta lasku tulee huhtikuussa tuetulla summalla.

Ilmoittautumisohjeet ja -ehdot sekä muuta hyödyllistä tietoa löytyy Tammileirin nettisivuilta https://tammileiri.fi/ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Kuksaan: http://kuksaan.fi/37812.

Tammileiri on kerran kolmessa vuodessa järjestettävä sudenpentujen piirileiri. Tammileirille odotetaan viime kertojen tapaan 2-3 tuhatta leiriläistä Lounais-Suomen partiopiirin eri lippukunnista. Ajallisen jaksotuksen vuoksi leiri on mahdollista kokea vain kerran sudenpentutaipaleen aikana, minkä vuoksi kannattaakin lähteä mukaan leirille, jossa kaikki on vähän suurempaa ja jolla voidaan toteuttaa mahtavampia ohjelmia kuin yhden lippukunnan leirillä. Mukana leirillä on mahdollisuuksiensa mukaan iso osa omista tutuista ja turvallisista akeloista, vahvistettuna tarvittavalla määrällä Tammipartion muita loistavia johtajia.

Leirillä majoitutaan muiden leirien tapaan lippukunnan teltoissa. Leiriläisellä tulee olla mukana tavanomaiset leireilyvarusteet, kuten makuupussi, -alusta, ruokailuvälineet sekä säänmukaiset vaatteet. Tarkempi varusteluettelo julkaistaan ja toimitetaan ilmoittautuneille ennen leiriä.

 

Lisätietoa leirin nettisivuilta, allekirjoittaneelta sekä omilta akeloilta.

Nähdään leirillä!

 

Terveisin Lauri Lehmus

Piikkiön Tammipartion Tammileiriyhteyshenkilö

050 4313 742, etu.sukunimi(ät)partio.fi