Kesäteatteri

Piikkiön Tammipartion teatteritoiminta Sipilänmäellä täyttää tänä kesänä 26 vuotta.  Sipilänmäen kesäteatteri sijaitsee Kaarinan kaupungissa, Piikkiössä, rauhaisassa ja perinteikkäässä maatila-miljöössä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Teatterissa on 300-paikkainen katettu katsomo.

Tammipartion esitykset ovat perinteisesti hulvattomia ”show”-elämyksiä, joissa viihtyvät niin lapset, kuin aikuisetkin. Lippukunnan omaa vahvaa esiintymisperinnettä kuvastaa se, että  näytelmä näytellään, lavastetaan, puvustetaan ja tuotetaan tammipartiolaisvoimin. Kaikki teatterin tuotot ohjataan suoraan piikkiöläiseen partiotyöhön.

Näytäntökausi 2022 on päättynyt.

Elokuussa Sipilänmäen valloitti Tuhkimo.

Sipilänmäelle kohoaa kaupunki linnoineen, prinsseineen, bonusäiteineen ja ärsyttävine sisarpuolineen. Ja mukana on tietysti ihastuttava ja herttainen Tuhkimo pikku hiiriystävineen. Perinteinen Tuhkimo-satu saa uutta virtaa tverkkaavista ja flamingoja rakastavista hiiristä, menevistä biiseistä ja syvästä ystävyydestä. Luvassa taattua tammiopartiolaista huumoria ja kutkuttavia käänteitä kaiken ikäisille. Näytelmän käsikirjoituksen on tehnyt Tammipartion Mari Sipilä.

Tuhkimon tarina on tuttu, mutta Mari Sipilän käsissä se on saanut värikkäitä vivahteita ja karaktääriä hahmoihin. Tuhkimon elämä on siivousta ja talouden hoitoa mutta bonusäiti ja -sisaret eivät ole enää yhtä ilkeitä ja kylmiä kuin alkuperäisversiossa. Näytelmä huipentuu tietysti kuninkaallisiin tanssiaisiin mutta minkälaisessa asussa ja kulkuvälineellä Tuhkimo sinne päätyy ja osaako hyvä haltijakummi vielä taikarimssut?

Näytelmän ohjauksesta vastaa Riitta Lindroos. Näyttelemisestä, lavastuksesta, puvustuksesta, tekniikasta, kahvilasta ja kaikesta muusta produktioon liittyvästä parkkipaikka-opastuksesta lähtien vastaavat Tammipartion nuoret tai ikinuoret tekijät. Näytelmä vaihtuu joka kesä, mutta meno ja meininki on samaa taattua laatua; haluamme saada sekä lapset että vähän varttuneemmatkin katsojat hyvälle mielelle. Kaikki teatterin tuotot ohjataan suoraan piikkiöläiseen partiotyöhön.

Haluamme tarjota Teillekin tilaisuuden nauttia yhdessä rentouttavasta teatterista kesäisenä iltana.

Esitys kestää noin 1 h 45 min väliaikoineen.

Kesän 2022 näytösajat:

Sunnuntai 14.8. (2 näytöstä) – tiistai 16.8. – keskiviikko 17.8. – torstai 18.8.

– sunnuntai 21.8. (2 näytöstä)

Tiistai 23.8. – keskiviikko 24.8. – torstai 25.8. – sunnuntai 28.8. (2 näytöstä)

Arkinäytökset alkavat klo 18.00, sunnuntainäytökset klo 14.00 ja klo 17.00.

Covid-19 epidemian vuoksi emme myy tällä hetkellä täysiä katsomoja (300 paikkaa). Lippuja voi kuitenkin tulla lisää myyntiin myöhemmin.

Teillä on mahdollisuus ottaa näytöksiä tai lippuja myyntiin seuraavasti:

KOKO NÄYTÖS: 200 paikkaa, ovh. 2000 euroa, alennettu hinta 1200 euroa
PUOLIKAS NÄYTÖS: 150 paikkaa, ovh. 1500 euroa, alennettu hinta 1050 euroa

Huomioi, että lippujen myynnissä ei ole mitään riskiä. Laskutamme vain myydyt liput. Mikäli haluatte myydä pienemmän määrän lippuja, sekin onnistuu. Myyntiprovisio määräytyy myytyjen lippujen mukaan.

YKSITTÄISET LIPUT: hinta 10 euroa (sama hinta yli kolmevuotiaille lapsille ja aikuisille)

HUOM! Lipputilauksen voi tehdä myös kätevästi tekstiviestillä.

Lähetä viesti numeroon 044 958 6485. Kirjoita viestiin: Nimesi, näytöksen päivämäärä ja kellonaika sekä lukumäärä siitä, montako lippua tilaat. Esim:

MAIJA MEIKÄLÄINEN, SU 8.8. KLO 17.00, VIISI

Lisätietoja: 0400-877622.

Teatterin esittelyvideo:

Katso tästä kesäteatterin esittelyvideo

Ohjeet teatterille

Sipilänmäen kesäteatteri sijaitsee Kaarinan kaupungissa, Piikkiössä, noin 16 kilometrin ajomatkan päässä Turusta. Opastus 110-tieltä ja Ohikulkutieltä. Kesäteatterin parkkipaikka sijaitsee osoitteessa Sipiläntie 4 Piikkiö ja parkkipaikalta on teatterin katsomoon noin 300 metrin kävely. Teatteri on helposti lähestyttävissä niin Turusta kuin Salon suunnaltakin. Lisäksi Fölin bussit pysähtyvät noin 400 metrin etäisyydelle teatterista.

Edellisten kesien näytökset